Bijeenkomsten

Met grote regelmaat organiseren wij koffieochtenden en themabijeenkomsten. Hierbij kunnen moeders gezellig bij elkaar komen en ervaringen uitwisselen, elkaar advies geven of gewoon gezellig kletsen. Wij nodigen ook regelmatig professionals uit om aan te schuiven, zodat je op een laagdrempelige manier vragen kan stellen aan bijvoorbeeld hulpverleners.

Bewegingsactiviteiten

Regelmatig laten wij de moeders kennismaken met verschillende bewegingsvormen. Onze moeders geven aan dat zij yoga, dans en zelfverdedigingslessen erg leuk vinden. Het gaat hierbij om een structurele activiteit om een gezonde leefstijl te stimuleren. Naast deze geplande lessen organiseren wij zo nu en dan ook activiteiten zoals wandelingen of een picknick.

Eén-op-één ontwikkelingsgesprekken

Wij willen moeders de mogelijkheid bieden tot een één-op-één coaching. Hiervoor werken wij samen met een Mantelzorgcoach die zelf ook ervaringsdeskundige is van een (ondertussen volwassen) dochter met borderline. Daarbij luistert zij naar persoonlijke problemen en probeert zij de moeders te helpen om ondanks het feit dat hun kind(-eren) veel van hun aandacht opeisen, zij toch tijd maken voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Activiteitenagenda

Graag eens aansluiten bij een bijeenkomst?

Aanmelden is niet verplicht, maar we vinden het wel fijn om te weten wie er komt