Ivonne van Daelen

Ivonne van Daelen is in 1967 geboren in Loon op Zand en na heel wat omzwervingen is zij nu is Hoogvliet-Rotterdam beland.

Omdat zij haar gezin altijd met haar carrière gecombineerd heeft, waarbij de zorg voor haar dochter met een onzichtbare beperking de richting bepaalde, heeft zij een hele brede achtergrond in verschillende branches. Door hierin flexibel te zijn heeft zij altijd op een leuke en energie gevende manier kunnen werken zodat de drukte van een groot gezin, te behapstukken bleef.

Om haar dochter te kunnen helpen heeft zij zich in de loop der jaren in verschillende coaching strategieën verdiept. Nu alweer jaren later, zijn de kinderen ondertussen volwassen en hebben zij haar een paar hele leuke kleinkinderen geschonken. Sinds november 2018 heeft zij zich, na een afbouwperiode van bijna een jaar, helemaal uit het bedrijfsleven teruggetrokken om zich te richten op haar Mantelzorgcoaching, -training en massagetherapie.

Vanaf het begin is zij betrokken geweest in het Moedernetwerk voor “Moeders van kinderen met een onzichtbare beperking”, en vanaf mei 2019 is zij als Penningmeester, Mantelzorgcoach en projectleider betrokken bij Stichting STIP 010 waar zij o.a. de moeders de mogelijkheid wil bieden tot een één-op-één coaching. Aangezien zij zelf een ervaringsdeskundige is, begrijpt zij heel goed de persoonlijke problemen en probeert zij de moeders te helpen om ondanks het feit dat hun kind(-eren) veel van hun aandacht opeisen, toch tijd te maken voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Ons team

Oprichter & Projectleider

Karin Gerretsen

Oprichter & Projectleider

Berdien Muller

Penningmeester & Coach

Ivonne van Daelen

Secretaris

Neri da Silva